W momencie zablokowania konta nie będziesz mógł uzyskać dostępu do Hotelu Hideaway na czas, na który blokada została nałożona. Wszelkie pokoje, jakie opublikowałeś, zostaną automatycznie nieopublikowane i nie będą dłużej widoczne dla innych gości.
Czas zablokowania w Hotel Hideaway przedstawia się następująco:
1 godzina
2 godziny
12 godzin
24 godziny
48 godzin
72 godziny
Stałe