Ana içeriğe geç

Bağlan düğmesine bastığımda ne olacak?

D
Yazar: Damjan Oreskovic

Bu düğme, hesabınızı desteklenen hesaplardan birine bağlamak için kullanılır. Bu düğmeye dokunursanız, hesabınızı GameCenter, Apple Id, Google Play veya Facebook'a bağlamanız istenir. Hideaway hesabınızın bağlı olduğu hesap türlerinin yanında bir onay kutusu görünecektir. Bu, hesabınızın kaybolmasını önler.

Facebook bağlantısını bir defa yaptıktan sonra kaldırmak veya başka facebook hesabı ile değiştirmek mümkün değildir.

Bu cevap sorunuzu yanıtladı mı?