Ana içeriğe geç

Giriş yaptım ve oyun yeni bir oyuncu olduğumu söylüyor

Avatarınız kaybolmadı: oyun farklı bir girişle açıldı. Avatarınıza nasıl geri döneceğinizi burada bulabilirsiniz.

Giriş yaptığınızda oyun sizi yeni bir oyuncu olarak başlatıyorsa veya farklı bir avatar gösteriyorsa, avatarınız kaybolmamıştır. Oyun, avatarınızın bağlı olduğu girişten farklı bir girişle açılmıştır.

Bunun nedeni

  • Cihazınızda farklı bir hesap açık. Hotel Hideaway, cihazda o anda hangi Facebook, Google Play Games veya Apple hesabı açıksa onu kullanır. Bu, ikinci bir hesabınız ya da bir aile üyenizin hesabı olabilir.

  • Giriş yönteminiz bu cihazda kullanılamıyor. Google Play Games yalnızca Android'de çalışır. Game Center ve Apple ID yalnızca Apple cihazlarında çalışır. Facebook ise Android'de, Apple cihazlarında ve Steam'de çalışır.

  • Aynı girişte birden fazla avatarınız var. Bir hesapta en fazla altı avatar olabilir ve oyun farklı bir avatarı açabilir.

  • Avatarınız hiç bağlanmamış. Hiçbir girişe bağlanmamış avatarlar (misafir avatarlar) yalnızca oluşturuldukları cihazda bulunur.

Ne yapmalı

  1. Cihazınızda hangi hesapların açık olduğunu kontrol edin (Facebook uygulaması veya tarayıcı, Google Play Games, Apple ID / Game Center ayarları) ve avatarınıza bağlı olmayan hesaplardan çıkış yapın.

  2. Hotel Hideaway'i yeniden başlatın ve daha önce kullandığınız giriş türüyle giriş yapın.

  3. Yeni bir cihazdaysanız, o cihazda çalışan bir giriş yöntemi kullanın. Örneğin avatarınız Google Play Games'e bağlıysa ve iPhone'a geçtiyseniz, avatarınıza bağlı başka bir girişe, örneğin Facebook'a ihtiyacınız olacak.

  4. Birden fazla avatarınız varsa, sağ alt köşedeki adınıza dokunun ve Avatarı değiştir seçeneğini kullanın.

Çıkış yap düğmesine dokunmak yalnızca o cihazda oturumunuzu kapatır. Avatarınızdaki bağlantıyı kaldırmaz.

Avatarınızı hâlâ bulamıyor musunuz?

Oyun içinden bize ulaşın ve avatarınızın adını, şu an ve önceden kullandığınız cihazı ve kullandığınız giriş yöntemini bize söyleyin. Avatarınızın hangi giriş türlerine bağlı olduğunu kontrol edebiliriz. Bu hesapların adını veya e-postasını göremeyiz; bir bağlantıyı değiştiremez veya taşıyamayız. Bize asla şifre veya doğrulama kodu göndermeyin.

Bu cevap sorunuzu yanıtladı mı?