Naar de hoofdinhoud

Wat gebeurd er als ik op “verbind” knop klik?

D
Geschreven door Damjan Oreskovic

Deze knop wordt gebruikt om jouw account te koppelen aan een van de ondersteunde accounts. Als je op die knop tikt, wordt je gevraagd om je account te verbinden met GameCenter, Apple ID, Google Play of Facebook. Er verschijnt een aankruisvakje naast het accounttype waarmee je Hideaway-account is gekoppeld. Zo voorkom je dat je account verloren gaat.

Was dit een antwoord op uw vraag?