Naar de hoofdinhoud

Wat gebeurt er als je op “Afmelden” klikt?

D
Geschreven door Damjan Oreskovic

Als je momenteel bent aangemeld met een gekoppeld account, zal er een knop verschijnen om je af te melden. Met deze knop kan je jezelf afmelden bij dat account en toegang krijgen tot een ander account. Je kunt het ook gebruiken om een apparaat af te melden dat je niet van plan bent om nog te gebruiken.
​

Was dit een antwoord op uw vraag?