Przejdź do głównej zawartości

Co się stanie w momencie, gdy nacisnę przycisk: połącz?

D
Napisane przez Damjan Oreskovic

Połącz, jest używany do łączenia Twojego konta z jednym z obsługiwanych kont. Jeśli naciśniesz ten przycisk, zostaniesz poproszony o połączenie Twojego konta z GameCenter, Apple Id, Google Play lub z Facebookiem. Obok typów kont, z którymi połączone jest Twoje konto Hideaway, pojawi się okno wyboru. Połączenie zapobiega utracie Twojego konta.

Czy to odpowiedziało na twoje pytanie?