Przejdź do głównej zawartości

Co się stanie w momencie wybrania przycisku: wyloguj?

D
Napisane przez Damjan Oreskovic

Przycisk: wyloguj, pojawi się, jeśli jesteś obecnie zalogowany na połączonym koncie. Ten przycisk pozwala na wylogowanie się z tego konta i dostęp do innego konta. Możesz go też użyć do wylogowania się z urządzenia, którego obecnie nie planujesz używać.
​

Czy to odpowiedziało na twoje pytanie?